Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

Neohodnoceno

Tato kniha je nejen kuchařkou, ale také poděkováním Slovácku, jeho lidem, ale především poklonou tradiční slovácké kuchyni a místním tradicím.

369 Kč
Skladem (>5 ks)

V této kuchařce naleznete recepty, které se na Slovácku vařily z povětšinu základních a snadno dostupných surovin v průběhu roku.

Recepty jsou rozděleny podle ročních období a lidových svátků.

 

ZIMA - od svátku Tří králů do Popeleční středy, Masopust, končiny, ostatky, fašank

JARO - Postní období, Velikonoce

LÉTO - Od svatodušních svátků k vinobraní

PODZIM - Od vinobraní do adventu, hody

ZIMA - Advent, Vánoce

Kód Kód: Z_RS_30
Jméno značky: Region Slovácko
Kategorie: Chutě a vůně Slovácké kuchyně