Pekárna U Jahodů

Chléb, koláče

Uherské Hradiště

„Recept na náš chléb je prostý – vlastní kultura kvásku, kvalitní pšeničná a žitná mouka, jedinečná chlebová pec, a především nadšení spojené s řemeslnou zručností našich pekařů. Díky nejtradičnějšímu, čistě ručnímu postupu výroby, je náš chléb opravdu nejen chlebem, ale i uměleckým výrobkem, jehož hodnota je trvalá,“ svěřují se se svým tajemstvím majitelé pekárny.

V roce 1911 založil Antonín Jahoda v Uherském Hradišti pekárnu, která peče přes všechny peripetie osudu rodiny Jahodů doposud. Největší pýchou byl vždy chléb: poctivý, na třístupňovém kvasu zadělávaný, ručně uhnětený a ručně sázený do klasické parní pece. Celé Uherské Hradiště, celé Slovácko jej dobře zná a denně nakupuje. Pekárna U Jahodů s.r.o. navázala na tradici ručního pekařství a v r. 2010 převzala výrobu proslulého chleba od rodiny Jahodů.

Žádné produkty značky Pekárna U Jahodů nebyly nalezeny...